2012-11-12 08:15:41• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bak - fontos megbeszélés vár rád

Napi horoszkóp november 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon a Hold röviddel 12 óra előttig visszafogja magát. Így egész hanyagul kezdheted el ezt a hetet. A sietséggel és a stresszel úgysem mennél semmire. Délután a Hold a Skorpió jegyében áll. Ezt az időt nagyon intenzívnek fogod érezni. Sok minden felizgat, más dolgok örömet szereznek. Ma semmi sem középszerű. A találkozásaid is intenzívek és szenvedélyesek lesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Először is át kell vészelned egy Holdszünetet. Ez röviddel 12 óra előtt véget is ér. Remélem, hogy nem kell már kora reggel teljes energiával dolgoznod, hanem időt fordíthatsz magadra, hogy aztán délután fogj bele teljes energiával a munkába. A Hold ekkor már a Skorpió jegyében áll. Ez a Hold mindent sikerre visz, amihez csak hozzáfogsz. Ha hivatalos irattal kell foglalkoznod, azt tanácsolom, hogy ezt tedd az estére. Ekkor Szaturnusz lesz a segítségedre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mindjárt ma reggel ráhangolódhatsz a hétre, mert az máris egy Holdszünettel kezdődik, ami azt jelenti, hogy neked is szünetelned kell, vagy legalábbis lassan kellene haladnod. Ha el akarod kerülni a hátrányokat, amik érhetnének. Röviddel 12 után a Hold ismét aktív lesz, mindenesetre közeledik az Újhold, ami megint arra utal, hogy a lassúak több sikerrel járnak mint a gyorsak, mert kevesebb hibát követnek el.

Napi horoszkóp - rák

Rák

A mai napon a Hold először is szünetet tart. Ez téged is lassúságra int. Legjobb az lenne, ha délelőtt nem kellene egyáltalán dolgoznod. Ha kötött munkaidőben dolgozol, tarts minél gyakrabban kisebb pihenőket. Röviddel 12 óra után a Hold belép a Skorpió jegyébe, és máris olyan jól érzed magad, mintha otthon lennél. Este foglalkozzál a múltaddal: milyenek voltak elődeid? Milyen messzire tudod őket múltjukba követni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22

A mai napon a Hold, miután nem sokkal 12 előtt véget ért egy Holdszünet, belép a Skorpió jegyébe, és mindenkit megjutalmaz, aki nem lép fel hangoskodva és vehemensen. Aki együttérző marad, annak számára nyitva áll minden ajtó. Este relatív nagy a veszély, hogy valakivel hajba fogsz kapni: Plútó, Szaturnusz és a Hold összekapnak. Családi veszekedés szaga úszik a levegőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hétfő egy Holdszünetet kínál mindjárt. Ez jól passzol, így mindjárt a hét elején be kell állítanod magad a Holdra. Ha stresszes munkába vagy délelőtt befogva, meg kell próbálnod minél gyakrabban kisebb szüneteket tartani. Röviddel 12 után a Hold belép a Skorpió jegyébe. Ez egy kicsit idegesít. Amennyire lehet, próbálj magadnak maradni, így állítod be magad legjobban a közelgő Napfogyatkozásra is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétfő Holdszünettel kezdődik, ami nem sokkal 12 óra után ér véget. Ezzel épp megfelelően tudsz felkészülni a fekete Nap fogadására. Mit is tehetnél egyebet, mint együtt szünetelni a Holddal, és csendben maradni? Délután a Hold a Skorpió jegyéből nevet rád. Ez is jól illik a Napfogyatkozáshoz: megfelelő hangulatba hoz. A munka délután elég jól megy. Főleg akkor haladsz jól, ha kreatív munkát végzel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napot egész lazán kezdheted. A Hold kb. 12-ig szünetel, így neked sem kell erőltetned magadat, úgysem lenne eredménye. Délután a Hold belép a te jegyedbe. Fizikailag és lelkileg is erőt sugárzol magadból, és másokat is meggyőzöl vele. Most hivatásodban is előrébb tudsz jutni. Még jobbak a kilátásaid az emberi kapcsolatok terén: a Hold és a Nap kézen fognak. Ma közel lehetsz ahhoz az emberhez, aki szeret, és akinek a szívedet akarod adni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A közelgő Napfogyatkozáshoz jól illik, hogy a mai nap Holdszünettel kezdődik, ami délig eltart. Ez azért jó, mert már most rá tudsz hangolódni a fogyatkozásra. Délutánra a Hold belép a Skorpió jegyébe, támogat téged, kitárja a szívedet, érzékibbé tesz. Venusszal és főleg Marssal is van kapcsolatod, aki a te jegyedben áll. Ezek a csillagok örömet árasztanak. Élvezed a délutánt és az estét. Mások szavaira azonban nagyon oda fogsz figyelni, és megjegyzed, hogyan bánnak veled. A felületes csevegések csak idegesítenek. Elfordulsz azoktól, akiknél észreveszed, hogy nem figyelnek rád.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ezt a hetet mindjárt egy Holdszünettel kezded. Ezt azonnal érzed, mert sokkal jobban érzed magad az ágyban, mint bárhol másutt. Készíts magadnak élvezetes reggelit, így a Holddal jársz. Délután a Hold a Skorpió jegyében áll. Szükséged lesz teljes figyelmedre: fontos megbeszélés vár rád.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hétfő Holdszünettel indul. Nehezedre fog esni a felkelés. A délelőtti munkát is inkább tehernek érzed. Röviddel 12 után a Hold ismét éber, de a Skorpió jegyében áll, ami kissé kedvezőtlen a te számodra. Ha azonban sikerül összefognod a Skorpió-Hold energiáját, akkor legalábbis az esélyed megvan a sikerre. Sokat ne tervezz, de azt viszont csináld végig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Röviddel 12 óra előttig a Hold szünetel. Számodra ez meghívás, hogy lépj ki a mindennapokból, és csak a Hold számára legyél jelen, vele kommunikálj, neki mutasd meg, milyen fontos ő a számodra. Délutánra a Hold belép a Skorpió jegyébe. Bátorságot és vállalkozó szellemet kölcsönöz neked. Az elismerés nem is várat sokáig magára. Késő délután feltesznek neked egy kényes kérdést, amire normális esetben nem is tudnál gyorsan válaszolni. Hála a Holdnak, gyorsan reagálsz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: